Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:12 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece Oameni de Valoare pentru Constanța” - eveniment anual organizat de Asociația Clubul Isis si susținut de Spitalul Privat Isis

ro

07 Mar, 2016 16:56 1176 Marime text
Gala laureaţilor celei de-a VI-a ediţii a campaniei “Oameni de Valoare pentru Constanţa” a recompensat personalităţile care au adus contribuţii în mediile în care activează - medicină, academic, dezvoltarea societăţii, administraţie, politică, lumea afacerilor, cultură si artă, sport, muzică şi divertisment.
 
Campania a început în luna octombrie a anului 2015 când s-a deschis platforma pentru sistemul de propunere. Cei 102 de nominalizaţi au fost apoi votaţi de constănţeni timp de 2 luni. Aseară au urcat pe scenă cei care au obţinut cele mai multe voturi la fiecare domeniu de activitate.
 
Secţiunea Medicină - lector univ. dr. Ionuţ Poinăreanu
Secţiunea Academic -lector univ. dr. Alexandru Bobe,
Secţiunea Dezvoltarea societăţii - Liliana Tudose
Secţiunea Administraţie - George Scupra
Secţiunea Politică – Petre Gheorge
Secţiunea Lumea afacerilor – Cara Veronica
Secţiunea Cultură şi artă - eMenTi STAR ACADEMY;
Secţiunea Sport - Horia Tecău
Secţiunea Muzică şi divertisment - Bogdan Giuglea
Secţiunea Mass-media - Matei Deleanu
 
Ca în fiecare an, au fost acordate şi premii de excelenţă.
 
Televiziunea de ştiri Antena 3
Asociaţia "Dăruieşte Aripi"
Echipa FC Viitorul
Agenţia Naţională de Presă AGERPRES
Valentin Vrabie

Şi anul acesta tinerele talente au fost în atenţia organizatorilor. Modelul concursului Voci de valoare de la ediţia din 2015 a fost urmat anul acesta de proiectul Descoperă talentul din tine - adresat participanţilor cu vârste cuprinse între 11 şi 25 de ani, care au avut ocazia să-şi arate talentul în muzică, dans şi teatru. 5 momente artistice alese de juriu au fost prezentate publicului din seara Galei, care a decis ca premiul în valoare de 1 000 euro să fie acordat Trupei de percuţie a Colegiului Naţional de Arte Regina Maria, Constanta.
 
„Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” reprezintă o recunoaştere publică a reuşitelor unora dintre cei mai valoroşi oameni ai ţării, care au contribuit la dezvoltarea oraşului-port Constanţa. În cadrul galei sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească.
 
Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” poartă amprenta Asociaţiei Clubul Isis. Recunoastem valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează.

Ti-a placut articolul?

Comentarii