Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zece oameni de valoare” la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanța

ro

23 Jan, 2019 10:07 2639 Marime text
Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanța organizează cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, evenimentul „Zece oameni de valoare pentru Constanța”.

Gala „Zece oameni de valoare” va avea loc în data de 24 ianuarie, de la ora 18:00, iar în cadrul acesteia vor fi oferite 100 de trofee personalităților care au realizat lucruri remarcabile și care au reprezentat cu succes spiritul constănțean și au luptat pentru un loc fruntaș, în orice domeniu în care au activat.

Ediția Specială 100 de personalități remarcante ale Dobrogei include decernarea premiilor ce va urmări succesiunea a 10 categorii ce include o serie de domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Dobrogea precum: Medicină, Academic, Politică, Lumea Afacerilor, Administrație, Constribuție la Dezvoltarea Societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Constănțenii care vor să participe la Gală, pot trimite o solicitare la adresa de email afișată pe site-ul instituției. Codul vestimentar la acest eveniment este ținută de gală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii