Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:23 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kool Media - Targ Back to School la Maritimo Shopping Center ~ 10- 14 septembrie 2014~

ro

04 Sep, 2014 13:53 856 Marime text
Constanța, 04 Septembrie 2014. În perioada 10-14 septembrie 2014, la Maritimo Shopping Center va avea loc Târgul Back to School organizat de către Kool Media.
Clopoțelul din prima zi de școală îi va găsi pe cei mici plini de entuziasm și dorință de a învăța lucruri noi, educative și foarte interesante.
Târgul va fi împărțit în două secțiuni: Rechizite Școlare și aria de extracuriculare. Părinții vor putea alege împreună cu cei mici- cele mai cool accesorii pentru școală: ghiozdane, caiete, penare, dar vor putea și alege din cele mai bune oferte în materie de afterschool, grădinițe, școli și cursuri pentru pitici.
Printre expozanți se numără firme cu renume: Cambridge School of Constanta, Fastrackids- Neuron English- Sakuranbo, Centrul Cultural Turc Yunus Emre, English Kids & Teens- centru de limbi străine pentru copii și adolescenți, Novanis, Trupa de teatru JOY, Centrul Educațional “Colibri”. 
Toți copiii se vor bucura de multe surprize puse la dispoziție de expozanți:
- Vouchere cu lecții gratuite
- Ateliere de creație
- Pictură cu nisip colorat

Tombolă cu premii surpriză

        În cadrul Târgului Back to School, o  parte din taxa  de participare plătită de expozanți va fi direcționată către organizatia non-profit« Daruieste Aripi », ce se implica in mod activ in sprijinirea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Focus din cadrul Spitalului Judetean Constanta.
Organizația « Daruiește Aripi » în parteneriat cu S.C. KOOL MEDIA & ADVERTISING SRL-D., îi vor invita pe constănțeni să se alăture campaniei de reconstrucție și modernizare a secției de Terapie Intensivă Neonatală și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.  
De asemenea, în cadrul standului Daruiește Aripi, copiii ce vor vizita Târgul sunt invitați să participe la ateliere de creație, unde în fiecare zi, vor învăța noi lucruri creative, ca de pildă origami, creație în lut și multe altele. Toți copiii ce se vor înscrie la Tombolă vor avea șansa de a caștiga premii surpriză puse la dispoziție de parteneri și expozanți : Diverta, Novanis, Biblioteca Colorată.  Extragerea va avea loc, duminică 14 septembrie. In plus, expozanții vor oferi rechizite și copiilor din Centrul Focus.
In plus, cei mici vor putea picta în nisip colorat, alături de partenerii noștri de la Club Amicii. Standul Red Castle va fi cu siguranța o explozie de culoare, veselie și buna dispoziție.
Te așteptăm la Târgul Back to School,  între 10- 14 Septembrie, la Maritimo Shopping Center!  Află care sunt cele mai cool tendințe în accesorii școlare și extracuriculare!

Ti-a placut articolul?

Comentarii