Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:26 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Summit-ul NATO - beneficiu pentru securitatea națională - 4 septembrie 2014

ro

04 Sep, 2014 19:14 783 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal susține orice demers făcut la nivelul Alianței Nord-Atlantice care are drept rezultat creșterea securității României. Faptul că țări aliate vor sprijini aviația noastră militară în misiunile de poliție aeriană și vor disloca personal și aparate pe teritoriul național reprezintă un exemplu concret al eficientei cooperării la nivelul NATO.
Armata română, serviciile noastre de informații au dat dovadă de profesionalism și determinare în toate misiunile NATO, iar faptul că țara noastră ar putea avea un rol important în acel proiect aliat în domeniul apărării cibernetice a Ucrainei ar reprezenta o nouă confirmare a competenței structurilor noastre din domeniul securității naționale.
Considerăm că, în acest context dificil pentru securitatea regiunii, țara noastră trebuie să-și asume și o creștere a bugetului pentru apărare, în opinia noastră fiind necesar un acord între toate partidele parlamentare pentru asigurarea unei finanțări de 2% din PIB pentru forțele armate pentru următorii ani.
Summit-ul NATO, care începe astăzi în Marea Britanie, este important pentru deciziile pe care țările est-europene le așteaptă, iar pentru România, ca stat de frontieră al Alianței, o creștere a implicării și a interesului pentru securitatea acestei regiuni înseamnă un beneficiu pentru securitatea națională.
 
04 septembrie 2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii