Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunitati de promovare a destinatiilor turistice romanesti in EAU

ro

01 Oct, 2012 22:57 1306 Marime text

Cu ocazia lansarii zborului direct inaugural Bucuresti - Dubai, de catre compania aeriana low-cost Fly Dubai, Asociatia Litoral - Delta Dunarii a propus reprezentantilor companiei aeriene Fly Dubai si Ambasadorului Emiratelor Arabe Unite la Bucuresti dezvoltarea, impreuna cu Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, Patronatul ANAT si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a unei strategii de promovare a destinatiilor turistice romanesti catre piata Emiratelor Arabe Unite.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii/ ANAT: "Salut intrarea pe piata romaneasca a companiei aeriene Fly Dubai.

Cu ocazia zborului inaugural Bucuresti - Dubai am propus organizarea in Romania a unui infotrip cu jurnalisti si agenti de turism tour-operatori din Emiratele Arabe Unite, pentru a prezenta si promova destinatiile turistice romanesti, precum si organizarea unui eveniment de prezentare a Romaniei turistice in Dubai de catre reprezentantii ministerului de resort si tour-operatorii romani.

In acelasi timp vom incerca sa facilitam urgentarea procedurilor de obtinere a vizelor de intrare in Romania pentru cetatenii E.A.U.

In cursul discutiilor ce vor continua astazi voi propune reprezentantilor companiei aeriene ca cea de-a 50-a ruta aeriena a companiei Fly Dubai sa fie Constanta - Dubai, o componenta de baza a strategiei de atragere pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii a turistilor de pe piata tarilor arabe. Impreuna cu Ambasadorul E.A.U. la Bucuresti, E.S. Dl. Yacoub Yousif H. ALHOSANI vom organiza la Constanta o prima vizita a unei delegatii din Emiratele Arabe Unite, alaturi de care vom discuta o strategie de promovare comuna."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii