Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:26 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitatie depunere proiecte de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă 29 Iunie 2015

ro

29 Jun, 2015 12:10 931 Marime text
Aşa cum v-am informat anterior, taxa de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă a fost instituită prin Hotărârea Consiliului Local nr.82/2013 privind modificarea şi completarea HCL nr.330/2012 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2013, si a fost implementata din raţiuni de promovare a staţiunii ca destinaţie turistică la nivel naţional şi internaţional şi de creştere a gradului de expunere a Satului de Vacanţă si a statiunii Mamaia în rândul obiectivelor turistice, fiind utilizată pentru finanţarea activităţilor de promovare şi punere în valoare a patrimoniului turistic local.

Din sumele încasate cu titlu de taxă pentru promovarea turismului în staţiunea Mamaia – Sat Vacanţă, un procent de 80% este virat către Asociaţia Litoral – Delta Dunării, în vederea finanţării activităţilor destinate exclusiv promovării, restul rămânând la bugetul local.

Pentru dezbaterea şi avizarea proiectelor depuse la Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Adunarea Generală a ALDD a hotărât, în 2013, înfiinţarea unei Comisii de monitorizare a fondurilor ce provin din taxa de promovare, Comisie din care fac parte reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Asociaţiei Patronale Mamaia, Asociaţiei Cluburilor din Mamaia, Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi Primăriei Constanţa.

Menţionăm că membrii Comisiei de monitorizare a fondurilor ce provin din taxa de promovare derulează periodic întâlniri şi dezbateri la care invită hotelierii, proprietarii de cluburi, agenţii economici care plătesc taxa de promovare. 

 Informăm din nou, pe această cale, că proiectele de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă pot fi depuse până la data de 3 iulie a.c., de către orice agent economic sau persoană fizică, la sediul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (staţie pornire Telegondolă). De asemenea, proiectele pot fi depuse pe email, la adresa office@asociatia-litoral.ro .
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii