Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act emis de Primăria Constanţa Un imobil situat în zona telegondolei va fi supraetajat. Cine este investitorul

ro

22 Jan, 2019 00:00 2062 Marime text
Un imobil cu regim de înălţime parter, situat pe bulevardul Mamaia, în zona staţiei telegondolă - trecere pietoni Sat Vacanţă, lot 12, va fi supraetajat, cu 3 niveluri.
 
Pe data de 21 ianuarie, Primăria Constanţa e emis certificatul de urbanism nr. 252 pentru societatea Gusto Prompt SRL. Potrivit actului, investitorul va putea extinde un imobil situat pe bulevardul Mamaia, în zona staţie telegondolă - trecere pietoni Sat Vacanţă, lot 12. Mai exact, certificatul de urbanism nr. 252 constă în următoarele: „Extindere imobil parter cu funcţiunea de alimentaţie publică şi supraetajare cu 3 nivele cu funcţiunea de vilă turistică“.

Gusto Prompt CT SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Toma Gheorghe şi Toma Dumitru Cătălin, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente. Gusto Prompt CT SRL are un punct de lucru în Mamaia,  zona Luna Parc, Sat Vacanţă, lot 12. În anul fiscal 2017, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 14.887 lei. Numele lui Gheorghe Toma mai apare în societatea Vertomitel SRL şi Gisil Tom SRL (radiată).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii