Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Debransari abuzive pe litoral din partea S.C. ENEL ENERGIE SA

ro

07 Jul, 2012 18:04 1104 Marime text

Asociatia Litoral - Delta Dunarii trage un nou semnal de alarma fata de debransarile abuzive facute de catre S.C. ENEL ENERGIE SA asupra operatorilor economici de pe Litoralul Romanesc in plin sezon estival 2012.

Este al treilea an consecutiv in care Litoralul Romanesc se confrunta cu problemele de furnizare a energiei electrice - curentul se intrerupe periodic in statiuni si, implicit, in cadrul hotelurilor, restaurantelor, teraselor, etc. - impiedicand desfasurarea activitatii acestora in conditii normale.

Mentionam ca in plus, in acest an, reprezentantii S.C. ENEL ENERGIE SA , insotiti de echipe de jandarmi, au inceput o campanie de debransare abuziva a agentilor economici, realizata in absenta operatorilor privati, fara a avea o procedura stabilita, coerenta si anuntata din timp, afectand astfel turismul de Litoral si implicit turistii sositi in vacanta in aceasta destinatie.Este interesant sa aflam in ce masura Jandarmeria are atributii de asistare a unei societati comerciale private, la comanda acesteia.

In acest sens, Asociatia Litoral - Delta Dunarii impreuna cu autoritatile locale si patronatele hoteliere de pe intreg Litoralul solicita urgent S.C.ENEL ENERGIE SA sistarea acestor practici, modificarea imediata a procedurilor si operatiunilor de verificare a agentilor economici, precum si stabilirea unei intalniri comune in care sa punctammasuri pentru rezolvarea acestor situatii.

Totodata, rugam inca o data S.C. ENEL ENERGIE SA sa faca public planul de investitii pentru perioada 2010 - 2012, pentru Litoralul Romanesc, astfel incat, incepand cu sezonul 2013, sa nu mai apara astfel de probleme de disconfort, cauzate de intreruperea periodica a curentului electric.

Corina Martin Nicolae Bucovala

Presedinte Presedinte

Asociatia LITORAL - DELTA DUNARII Asociatia Patronala Mamaia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii