Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stanciu Valentin anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța

ro

09 Nov, 2023 14:51 779 Marime text

STANCIU VALENTIN, cu domiciliul în Topalu, str. Nufărului nr. 436, județul Constanța, titular al proiectului „ÎMPĂDURIREA SUPRAFEȚEI DE 3,5 HA SITUATĂ ÎN EXTRAVILANUL LOCALITĂȚII TOPALU, JUDEȚUL CONSTANȚA PE AMPLASAMENTUL DENUMIT STANCIU VALENTIN”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „ÎMPĂDURIREA SUPRAFEȚEI DE 3,5 HA SITUATĂ ÎN EXTRAVILANUL LOCALITĂȚII TOPALU, JUDEȚUL CONSTANȚA PE AMPLASAMENTUL DENUMIT STANCIU VALENTIN” propus a fi amplasat în comuna Topalu, localitatea Topalu, tarla 69 parcela A185/31, CF nr. 105542, județul Constanța.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. CONSTANȚA, Municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 09.00 – 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet (http:\\apmct.anpm.ro).
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii