Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Viorica Dăncilă își lansează oficial candidatura la Președinția României, la Romexpo

ro

12 Oct, 2019 12:23 1731 Marime text

Viorica Dăncilă
își lansează oficial, sâmbătă, candidatura la Președinția României, într-un eveniment organizat la Romexpo.

Evenimentul are loc sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Romexpo, Pavilionul Central, transmite Antena 3.

Mii de susţinători ai PSD sunt aşteptaţi să participe la lansarea candidaturii.

La sosire, Viorica Dăncilă, care a venit împreună cu soţul ei, a dat mâna cu susţinătorii şi le-a transmis: "Mergem până la capăt şi vom învinge".

Evenimentul a început cu intonarea Imnului naţional şi urmează să fie prezentate o serie de videoclipuri electorale.

UPDATE: "Intru în campania electorală cu dorinţa de a învinge, cu gândul la fiecare român care trebuie să creadă în această ţară şi în viitorul lor, cu dorinţa de a avea alături de mine cât mai mulţi români, echipa PSD şi fiecare care are o speranţă şi încredere că putem să mişcăm lucrurile în această ţară. Am demonstrat acest lucru ca prim-ministru, pot să mă uit în ochii fiecărui român, nu am luat nicio măsură împotriva românilor şi cred că pot demonstra aceeaşi determinare şi aceeaşi luptă pentru România şi pentru români în calitatea de preşedinte", a afirmat Viorica Dăncilă.

UPDATE 2: "Cei care ne-au vrut doborâţi vor fi taxaţi la vot de români, îşi vor devoala impostura şi vor arăta cum sunt: o gaşcă de amatori, avidă de putere, cu care nu ştiu ce să facă, cum să o pună în slujba ţării", a susţinut Dăncilă.

Ea le-a transmis social-democraţilor că trebuie să lupte în această campanie electorală pentru victorie şi să nu se îndoiască de puterea pe care o au împreună.

"Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război, în care va fi nevoie să ne punem solidaritatea şi munca, dar şi inimile şi curajul de care putem da dovadă. Şi o vom face şi acum, ca de fiecare dată. (...) Nu fugim, noi nu abandonăm, forţa noastră nu e trecătoare. (...) Aceste forţe cu care noi luptăm, vor distrugerea PSD, dispariţia ca partid, au spus-o în discursul public, este singurul lor obiectiv", a afirmat Viorica Dăncilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii