Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezidenţiabilii cu pretenţii de turul al doilea şi-au „împărţit“ oraşul. Constanţa, împânzită de bannere electorale (galerie foto)

ro

24 Sep, 2019 00:00 2130 Marime text
Reclama politică se vinde la colţ de stradă în aceste zile de precampanie electorală. Marile bulevarde din Constanţa sunt împânzite de afişe electorale de mai bine de două săptămâni. 
Din toate direcţiile, trei dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale ne zâmbesc încrezători. 
Viorica Dăncilă ne transmite că va fi „alături de fiecare român”, Klaus Iohannis ne promite „O românie normală”, iar Dan Barna, plusează cu sloganul „Fericiţi în România”!
 
Deocamdată, de la malul mării lipsesc afişele electorale ale lui Theodor Paleologu, candidatul PMP, ale independentului susţinut de ALDE şi PRO România, Mircea Diaconu, precum şi cele ale candidaţilor de pluton.
 
Unele bannere şi mesh-uri sunt atât de mari, încât te duc cu gândul că şi investiţia este pe măsură. Pe măsura buzunarelor noastre, pentru că, potrivit legislaţiei, campaniile electorale sunt suportate de la bugetul de stat.
 
În perioada de precampanie, candidaţii îşi pot face în voie reclamă politică, din 12 octombrie, însă, când începe oficial campania electorală, regulile se schimbă, astfel, tot acest spectacol cu afişe va dispărea. În perioada de campanie propriu-zisă, afişele vor fi postate numai în locurile de panotaj special amenajate de autorităţile locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii