Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:17 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâmpinat cu aplauze Klaus Iohannis și-a depus, azi, candidatura la Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidențiale. Iată ce a declarat

ro

20 Sep, 2019 12:08 1038 Marime text

Klaus Iohannis și-a depus azi candidatura, la Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile prezidențiale. Șeful statului a fost însoțiț și de Ludovic Orban, membri ai echipei de campanie, ai conducerii filialei PNL București, precum și de simpatizanți și susținători.
 
Președintele acutal al României a fost întâmpinat cu aplauze de mulțimea adunată la Biroul Electoral Central

Termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central este duminică, 22 septembrie, ora 24:00. Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.
 
Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

UPDATE:  „Sunt foarte bucuros că pot să vă anunț că mi-am depus candidatura pentru un nou mandat. Am depus peste 2,2 milioane de semnături. E un număr imens și mă bucură foarte mult. Sunt foarte bucuros că s-a reușit această acțiune de strângere de semnături prin și cu sprijinul PNL. Este un moment important și cred că e bine să explic și de ce doresc să candidez pentru încă un mandat. Toată lumea în aceste zile își declară cele mai bune intenții și cred că e momentul să pun ce mă motivează. Este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara ce a stricat PSD în ultimii 3 ani”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a precizat că a reușit „prin mijloacele constituționale să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD” care „trebuie îndepărtat de la putereprin mijloace democratice și constituționale, nu altfel”.

„PSD a fost o catostrofă pentru România”, a mai spus șeful statului, adăugând că împreună cu un guvern pro-european care se va constitui în jurul PNL va începe reconstrucția.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii