Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele declaraţii după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor

ro

02 Nov, 2014 21:23 1872 Marime text
Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, în urmă cu câteva minute, la scurt timp după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că el este singurul candidat rămas în cursă „dispus să garanteze independenţa justiţiei şi a statului de drept“.

„Vreau să mulţumesc tuturor celor care au votat, indiferent pentru cine au votat. Vreau să le mulţumesc în mod special celor care au votat pentru România lucrului bine făcut. Acum, românii au de ales între două variante: între o România a lucrului bine făcut şi o Românie a lucrului post făcut, a scandalului“, a spus Klaus Iohannis.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, anunță, de pe acum, victoria lui Victor Ponta. „Klaus Iohannis este un contracandidat slab! Și Udrea, și Macovei au scoruri jenante. Am avut rezultate bune și în Diaspora. Vor să fure speranțele românilor. Victor Ponta va fi președintele României!“, a spus Dragnea după ce, potrivit SOCIOPOL, Ponta a obținut 40%, iar Iohannis 31%.

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat că locul trei obţinut în primul tur al prezidenţialelor este o „ţină, un obiectiv“ pe care consideră că l-a atins, deşi a avut „cea mai grea campanie din ultimii 25 ani“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii