Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima confruntare Iohannis-Ponta Cine şi-a cerut scuze

ro

11 Nov, 2014 21:53 2375 Marime text
Candidaţii la Preşedinţie, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, au vorbit despre „afacerile si averea“ lui Victor Ponta, despre „traficul de copii" al lui Klaus Iohannis. Cei doi şi-au cerut reciproc să prezinte scuze. 

„Obligaţia de a indexa pensiile este prevazută în lege şi nu s-a aplicat cât guvernau colegii dumneavoastră de la PDL. Aş vrea să spuneţi oamenilor ce abrogaţi? Legea indexării pensiilor? Creşterea cu 10% a salariilor din educaţie, alocaţia copiilor, alocaţia pentru cei cu dizabilităţi?“, a întrebat Victor Ponta. Klaus Iohannis i-a răspuns: „Văd că aţi făcut o fixaţie pentru familia mea. Soacra mea are tot o pensie de 350 de lei. Nici părinţii mei nu sunt fericiţi că aţi trimis echipa să îi filmeze. Poate aţi aflat că nu preşedintele abrogă legi. Parlamentarii le vor analiza şi le vor îmbunătăţi“.

„Nu am zis nimic de familia dumneavoastră. Am întrebat-o pe domana Plumb şi mi-a zis că nu are atât pensia soacra dumneavoastră. Puteţi să îi cereţi scuze soţiei pentru plângerea penală pe care i-aţi făcut-o şi pentru ziarul de promovare al ACL“, a afirmat Victor Ponta.

„Aşa cum nu aţi trimis pe nimeni la părinţii mei, nici eu nu v-am defăimat“, a precizat Klaus Iohannis. Victor Ponta a răspuns: „Aici scrie ACL“.

„Şi pe emisiunea dumneavoastră scrie PSD. Imediat ce vă cereţi scuze ca m-aţi făcut traficant de copii, că sunt vânzător de organe, că nu sunt un bun ortodox.  Vă rog să vă însuşiţi şi ne cerem scuze reciproc, dacă suntem domni“, a afirmat Iohannis. Ponta: „N-am spus aşa ceva“.

„Dacă în această campanie am lezat pe cineva, pentru afirmaţiile mele eu îmi cer scuze“, a declarat Klaus Iohannis. Victor Ponta i-a răspuns: „Vă mulţumesc!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii