Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planuri Ponta anunţă că marţi se va discuta despre cine va conduce viitorul Guvern

ro

02 Nov, 2014 23:02 1739 Marime text
Candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a declarat că marți se va întâlni cu reprezentanții coaliției de guvernare pentru a stabili împreună cine poate conduce un guvern pe baza programului USL votat în 2012.
 
"Marți mă voi întâlni cu reprezentanții coaliției de guvernare și împreună vom anunța persoana sau persoanele care pot conduce un guvern al României pe baza programului USL votat în 2012. Ne vom asigura că programul USL pentru care românii au votat în 2012 va fi implementat până la sfârșitul anului 2016", a spus Ponta. El a adăugat că și partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu, PLR, se va alătura coaliției de guvernare.
 
Întrebat dacă în campania electorală pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale va face un tandem cu persoana pe care o va desemna pentru funcția de premier, Victor Ponta a replicat: "Este o decizie care aparține coaliției de guvernare, pentru că următorul prim-ministru va lucra cu coaliția din Parlament. Eu vreau să lucrez cu Guvernul, să-i sprijin în totalitate".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii