Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat care pretinde că este călugăr vrea să fie primarul Constanței! (VIDEO)

ro

14 Apr, 2024 11:46 4404 Marime text

Sorin Prisăcaru care se autointitulează „primarul perfect” vrea să candideze independent la Primăria Constanța pe 9 iunie.

Bărbatul care poartă straie de călugăr susține pe rețelele sociale, că „este nevoie de un primar cu frică de Dumnezeu și rușine față de oameni și este convins că un călugăr primar va face istorie în Constanța”.

Prisăcaru s-a mai aflat în atenția publicului în 2017 când a fost amendat în mai multe rânduri la pelerinajele organizate de Patriarhie și pentru că vindea obiecte de cult la reducere, fără vreun fel de autorizaţie.

La acel moment, oficialii Bisericii ortodoxe au precizat că acesta nu este călugăr şi prin urmare, nu reprezintă poziţia oficială a Bisericii.
În replică, Prisăcaru a spus:„Nu am fost dat afară, ci m-am retras eu într-un colț al bisericii pentru că de asta fac și protest la Patriarhie”.

Zilele trecute, Prisăcaru a mers în cartierul social Henri Coandă din municipiul Constanța unde a promis oamenilor care locuiesc în construcțiile modulare locuințe permanente în rate mici, vezi „video".
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii