Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad, candidat AUR la CJ Constanța - „Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Mar, 2024 15:21 1021 Marime text
Președintele AUR George Simion a anunțat astăzi că Mohammad Murad este candidat din partea AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. 

„Sunt în luptă din anii 2000. Sunt singura persoană care am vorbit întotdeauna diferit de toți ceilalți. Îmi doresc ca toți constănțenii să simtă altceva și să concurăm să fie cel mai frumos oraș, cu mare succes, în special că este un oraș care are două lucruri pe care nu le are alt oraș: port și turism.

Degeaba avem multe lucruri frumoase, dacă nu avem oameni care să conducă aceste lucruri. Niciodată nu am pus mâna pe ceva și să nu transform într-o atracție. Am două dezavantaje: primul că sunt om de afaceri, cu toate că aș vrea să închei acest capitol și al doilea că sunt născut în altă parte. Cu toate că sunt născut în altă parte, aici voi muri.

Voi face tot posibilul pentru ca municipiul și județul Constanța să fie din nou pe hartă din punct de vedere turistic, la nivelul României, Europei și internațional. Nicio persoană din conducerea Constanței nu a avut ușa deschisă încât să îmi permit să dau sfaturi. Toți când ajung acolo nu se mai uită în jos, spunând că au rău de înălțime. Mereu am fost dispus să dau sfaturi.

Astăzi, din păcate, cei care vizitează Cluj, Timișoara, brașov sau Sibiu sunt în număr mai mare decât cei care ajung în Constanța. Nu este admisibil acest lucru. Nu mă las bătut nici de Oradea, Timișoara sau Cluj: Constanța va fi cel mai important oraș turistic, la fel și Mangalia, Năvodari, tot județul. Nu am avut contracte cu statul român. Am făcut totul să arăt că în România se poate. Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ - a declarat pentru ZIUA de Constanța, Mohammad Murad.    


Citește și: 

Mohammad Murad, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii