Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În exclusivitate în România, Interior Store lansează Colecţia de mobilier “Woods”

ro

22 Jan, 2014 13:29 1678 Marime text
Interior Store lansează, în exclusivitate pe piaţa românească, Colecţia “Woods”, care conţine piese de mobilier pentru living, dining şi dormitor. Cu ocazia lansării, colecţia va beneficia de o campanie promoţională, ce se va desfăşura timp de două luni, în perioada 25 ianuarie – 25 martie 2014.
Colecţia “Woods” este un omagiu adus eleganţei şi rafinamentului interioarelor contemporane, în care elementele clasice se îmbină perfect cu liniile moderne.

“Fiecare compoziţie a colecţiei prezintă elemente unice, atent selecţionate de către designerii noştri. Modularitatea pieselor asigură realizarea de compoziţii personalizate, uşor adaptabile oricărui spaţiu. Întreaga colecţie se adresează unui public cu veritabile înclinații către un lifestyle elegant și cu un inepuizabil apetit pentru tot ceea ce înseamnă frumos”, precizează managerul Interior Store, Ioana Tinca.
În cei opt ani de activitate, desfășurată la nivel național, Interior Store a reușit să aducă pe piața românească peste 480 de branduri internaționale de lux, multe dintre ele în exclusivitate în România.

„Because your Home reflects your Lifestyle" este sloganul companiei care a lansat un nou concept de locuințe la cheie, oferind clienților săi o gamă completă de produse și servicii destinate amenajării, mobilării și decorării locuinței.
Standardele înalte la care se ridică activitatea intensă desfășurată de Interior Store, în cei opt ani de la înființare, au fost recunoscute la nivel european, prin acordarea calității de membru al The Design Society, asociație internațională de design interior din Marea Britanie, care plasează firma în galeria celor mai prestigioase companii de design din lume.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii