Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea domnului Francisco Camps, preşedintele Guvernului Comunităţii Valenciene

ro

14 Dec, 2010 17:21 1938 Marime text
Preşedintele României, Traian Băsescu, l-a primit luni, 13 decembrie a.c., la Palatul Cotroceni, pe domnul Francisco Camps, preşedintele Guvernului Comunităţii Valenciene.

În cadrul convorbirilor, preşedintele Băsescu a reiterat importanţa intensificării cooperării economice între România şi Spania, inclusiv printr-o implicare sporită a companiilor spaniole în proiecte de infrastructură din România. În acest context, şeful statului a invitat firmele spaniole să participe la licitaţiile pe infrastructură din România.

Întâlnirea a prilejuit şi un schimb de opinii cu privire la relaţiile bilaterale dintre România şi Spania, preşedintele Traian Băsescu accentuând faptul că există o foarte bună cooperare între cele două ţări.

Preşedintele Guvernului Comunitaţii Valenciene şi-a exprimat aprecierea pentru membrii comunităţii româneşti din Spania şi, totodată, a subliniat seriozitatea acestora şi rolul important pe care l-au dobândit în societatea spaniolă. Şeful statului a mulţumit interlocutorului său pentru eforturile depuse de autorităţilor spaniole în vederea integrării comunităţii de români din Spania.

Departamentul de Comunicare Publică

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii