Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:15 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou consiliu de administaţie al CN „APM" SA Constanţa

ro

23 Oct, 2012 00:28 939 Marime text

În şedinţa de astăzi, 22 octombrie 2012, s-a întrunit într-o nouă formulă Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa.

Consiliul de Administraţie a fost constituit în baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice şi are următoarea componenţă:

- Preşedinte - BĂDĂLICESCU Răzvan;

- Vicepreşedinte - IONESCU Valeriu;

- Membru - TEODOSIU Flavia Cristina;

- Membru - BĂLUŢ Lucian;

- Membru - PANAIT Viorel;

- Membru - FRIGIOIU Marcela Mariana;

- Membru - CIGHI Adrian.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă, a fost constituit şi comitetul de nominalizare şi remunerare care va aplica, în cel mai scurt timp, procedurile legale privind selectarea persoanei care va ocupa funcţia de director general al CN APM SA.

Noua echipă îşi va pune la dispoziţia Administraţiei Porturilor Maritime, a Portului Constanţa, întreaga experienţă acumulată în cariera profesională de până în prezent, astfel încât Portul Constanţa să îşi crească nivelul de competitivitate pe plan internaţional, prin servicii de calitate, oferite tuturor clienţilor, printr-o infrastructură completă şi modernă, prin asigurarea tuturor condiţiilor de mediu, securitate şi siguranţă în port.

„Prin deciziile noastre vom încuraja şi atrage traficul de mărfuri, pentru ca Portul Constanţa să îşi poată reconfirma rolul de important centru de tranzit, cea mai scurtă alternativă de transport din Europa, spre Asia şi celelalte continente, întărindu-şi poziţia de centru regional de distribuţie pentru zona deservită."

PREŞEDINTE CONSILIU DE ADMINISTRAŢIE

AL CN APM SA CONSTANŢA,

Răzvan BĂDĂLICESCU

Ti-a placut articolul?

Comentarii