Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plajele sunt pregatite pentru weekend

ro

03 Jun, 2011 21:29 1114 Marime text

Plajele litoralului romanesc sunt amenajate si pregatite sa primeasca turistii in weekend. Aproape 80% din plajele turistice au fost inchiriate catre operatori, care au obligatia de a le amenaja, dar si obligatia de a monta cosuri de gunoi si de a mentine curatenia pe aceste plaje.

Pe de alta parte, turistii sunt rugati sa foloseasca cosurile de gunoi existente atat pe plaje cat si in imediata vecinatate a acestora. Pastrarea plajelor curate cade atat in sarcina operatorilor de plaja, dar si a turistilor care viziteaza litoralul romanesc.

Avand in vedere gradul de agitatie al marii, este posibila, in anumite zone, aparitia fenomenului algal. Sistemul de Gospodarire al Apelor Constanta, in coordonarea directorului Valeriu Ene, va interveni cu promptitudine in conditiile aparitiei unei cantitati semnificative de alge pe plaja. Interventia se va putea face numai noaptea, din cauza faptului ca aceasta se realizeaza cu utilaje de mare capacitate.

Dorim sa multumim tuturor celor care ne semnaleaza diverse aspecte pe care le intalnesc pe plaje. Dispeceratul ABADL a pus la dispozitia turistilor si cetatenilor municipiului Constanta doua numere de telefon privind sesizari si reclamatii in ceea ce priveste aspectul plajelor litorale. Acestea sunt 0241.486105 si 0745.349209, precum si adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro.

Catalin Anton

Responsabil comunicare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii