Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „ACN" S.A. se implică în acţiunea de împădurire a zonei ecluzei Ovidiu demarată de site-ul www.mămico.ro

ro

07 Apr, 2011 16:32 2133 Marime text

Cu sprijinul Companiei Naţionale „Administraţia Canalelor Navigabile" S.A., reprezentantele site-ului www.mămico.ro vor demara o acţiune de voluntariat, în data de 9 aprilie 2011 ora 11, ce constă în plantarea de pomi fructiferi în zona ecluzei Ovidiu.

Determinată de existenţa în zonă a carierelor de calcar, dolomită şi cuartită pentru metalurgie, campania îşi propune îmbunătăţirea mediului, prin donarea şi plantarea de pomi fructiferi. În acest mod, vom participa în sistem de voluntariat alături de familiile active de pe interfaţa site-ului.

Deoarece conştientizăm rolul major pe care societatea trebuie să-l joace în protecţia şi refacerea mediului înconjurător, contribuim la sustenabilitatea acestuia, prin plantarea de copaci sau pomi fructiferi. Menţionăm că la ecluza Ovidiu, angajaţii au întreprins asfel de acţiuni în ultimiil opt ani, cu un rezultat de peste 150 de pomi.

Compania promovează anual aceste tipuri de activităţi, motiv pentru care vom susţine această cauză şi acţiune a reprezentantelor site-ului www.mămico.ro, contribuind în limita resurselor disponibile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii