Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.N. A.C.N. S.A. a receptionat nava de masuratori topohidrografice, „Izvorul Mare”

ro

05 Jun, 2010 01:12 971 Marime text

Ieri, 03.06.2010, a avut loc recepţia la terminarea lucrărilor şi recepţia punerii în funcţiune a navei topohidrografice „Izvorul Mare". Nava reprezintă materializarea proiectului „Sistem de măsurători topohidrografice pe Canalele Dunăre - Marea Neagră şi Poarta Albă - Midia Năvodari ".

Finanţarea proiectului s-a realizat prin Programul Operaţional Sectorial Transport-Axa Prioritară 3- Modernizarea sectorului de transport în scopul îmbunătăţirii protecţiei mediului, a sănătăţii umane şi siguranţei pasagerilor, D.M.I. 3.2, Îmbunătăţirea siguranţei traficului pe toate modurile de transport. Obiectivul specific al navei este de a monitoriza cotele de adâncime pentru asigurarea şi menţinerea gabaritelor de navigaţie şi pentru desfăşurarea în siguranţă a navigaţiei pe cele două canale.

Lucrările de recepţie la obiectivul de investiţii menţionat s-au desfăşurat în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 51/1996 privind aprobarea Regulamentului de recepţie a lucrărilor de montaj utilaje, echipamente, instalaţii tehnologice şi a punerii în funcţiune a capacităţilor de producţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii