Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.N. „A.C.N." S.A. a participat la prezentarea - „Strategiei de dezvoltare pentru Cernavodă"

ro

22 Oct, 2010 17:33 2066 Marime text
Ieri, 20 octombrie, Compania Naţională „Administraţia Canalelor Navigabile" S.A. a participat la întâlnirea organizată de primarul oraşului Cernavodă, Mariana Mircea, în vederea prezentării viziunii de dezvoltare locale.

Din partea companiei a participat Şeful Serviciului Plan Program Urmărire Trafic-Siguranţa Navigaţiei, Severin Anastasie, care a prezentat un film documentar despre proiectarea şi construcţia Canalului Dunăre-Marea Neagră. În final, s-a menţionat faptul că acest canal are deja o dimensiune europeană, dovadă faptul că în anul 2009, după 25 de ani de activitate, traficul internaţional a depăşit traficul intern, de asemenea, s-a precizat şi rolul canalului de a asigura apă de răcire a unităţilor CNE Cernavodă.

La întâlnire a participat din cadrul Comisiei Europene domnul Michael Kuske, care s-a arătat impresionat de capacitatea României de a se integra în politicile şi strategiile Uniunii Europene în ceea ce priveşte domenii atât de exclusiviste, precum producerea energiei electrice cu ajutorul energiei nucleare şi a transportului pe ape interioare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii