Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:15 28 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Consiliul Local Constanța, convocat în ședință extraordinară pe tema Regulamentului de gospodărire

ro

11 Jun, 2021 10:10 806 Marime text
  • Consiliul Local Constanța este convocat vineri, la ora 10.00, în ședință extraordinară.

Având în vedere prevederile art. 133 alin. (2), lit. b) și art. 134 alin. (1) lit. b) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, grupul consilierilor USR convoacă Consiliul local al municipiului Constanța în ședință extraordinară, vineri, 11 iunie 2021, ora 10:00. Şedinţa se va desfăşura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferinţă.

Pe ordinea de zi, un singur proiect:

1. Proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL 77/2021 privind Regulamentul pentru îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța.

- inițiatori: conslierii locali USR
- avize Comisiile de specialitate nr. 2, nr. 3 și nr. 5

UPDATE: În cadrul ședinței sunt prezenți 25 de consilieri locali.

UPDATE 1:
„Avem asociații cu proprietari care sunt pensionari, care au pensii modeste, care nu sunt chiar în putere. Trebuie să ne gândim, să plecăm de la nevoile oamenilor. Ați încălcat legea când ați venit cu acest Proiect de hotărâre. Noi nu putem să ne exprimăm pe un regulament care nu respectă legea. Este treaba primăriei să facă treabă, așa a promis. Să facem un regulament corect, echilibrat și făcut cu cap”, spune consilierul PSD, Costin Răsăuțeanu.

UPDATE 2: Proiectul este supus votului.


Nouă voturi „pentru”, nouă abțineri și șapte voturi „împotriva”. Proiectul nu a trecut.

Citește și: Ședința convocată de USR PLUS sub semnul întrebării?! Aparatul primarului Chițac nu avizase modificarea Regulamentului care obligă asociațiile să întrețină spațiile verzi

Ti-a placut articolul?

Comentarii