Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutoare de urgenţă acordate în Valu lui Traian (document)

ro

02 Feb, 2016 21:57 2903 Marime text
 
Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat consiliul local în şedinţă  ordinară luni, 8 februarie, începând cu ora 15.30. Pe ordinea de zi sunt cuprise 24 de proiecte de hotărâre printre care și capitolul Diverse, în care aleșii vor aborda probleme apărute în localitate.  
 
Unul din proiectele de hotărâre vizează aprobarea bugetului local  pe anul 2016, precum şi a  Bugetului  Local  previzionat pe  perioada 2017-2020. Un alt proiect se referă la aprobarea Regulamentului Serviciului de  salubrizare pentru aria de operare a UAT-urilor membre ADI  Dobrogea în  judeţul Constanţa în  cadrul   proiectului: „Sistem  de Management  Integrat al Deşeurilor  în  judeţul Constanţa”, dar și aprobarea Documentaţiei de atribuire pentru contractul de delegare a  gestiunii serviciului de salubrizare, colectarea şi transportul deşeurilor în  cadrul proiectului: „Sistem  de Management  Integrat al Deşeurilor  în  judeţul Constanţa”.
 
De asemenea, aleșii locali vod decide dacă vor aproba eșalonarea și scutirea de la  plata impozitelor şi taxelor locale a unor persoane fizice, dar și proiectul referitor la acordarea unor ajutoare de urgenţă.
 
Inițiatorul tuturor proiectelor de pe ordinea de zi a fost primarul  Florin Mitroi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii