Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:52 20 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat Constanța invită publicul la spectacol, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului

ro

26 Mar, 2019 14:51 891 Marime text

Teatrul de Stat Constanța invită publicul spectator la un eveniment cu intrare liberă, miercuri, 27 martie 2019, ora 19:00, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului.
 
Gheorghe Ifrim, actorul Teatrului „L.S. Bulandra” din București, va susține un one man show în care va vorbi despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol.

Spectatorii vor fi purtați cu nemăsurat umor, multă autoironie şi o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavarotti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinică, de la Demi Moore la Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu şi la multe alte nume mari ale scenei româneşti.

Totul se întâmplă simplu şi adevărat, pornind de la reperele unei biografii concrete, cum am fi putut avea oricare dintre noi. Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoția şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show, eveniment la care publicul constanțean este invitat să participe în mod gratuit.
 
GIGel
de Alexandru Popa
regia: Vlad Zamfirescu
cu: Gheorghe Ifrim
scenografia: Bogdan Spătaru
asistent muzical: Virgil Duțan
durata spectacolului: 1h 20
 
Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Porțile teatrului se deschid publicului începând cu ora 18:30, iar spectacolul va începe la ora 19:00.

Din respect pentru actori, după începerea reprezentației, accesul publicului în sala nu va mai fi permis.

Ti-a placut articolul?

Comentarii