Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol dedicat Zilei Culturii Naționale și zilei lui Mihai Eminescu, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

ro

07 Jan, 2019 15:45 1778 Marime text

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, dar și a zilei de naștere a lui Mihai Eminescu, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța, în data de 15 ianuarie pregătește un spectacol cu totul special ce va avea loc în Sala Teatrului.

„Un Centenar de muzică românească”, spectacolul-concert dirijat de Cristian Brâncuși va aduce pe aceeași scenă corul, orchestra și baletul Teatrului „Oleg Danovski”. Acest spectacol a avut premiera în cadrul ediției 2018 a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului.

Concertul „Un Centenar de muzică românească” aparține din punct de vedere regizoral și scenografic lui M.C. Ranin, iar  coregrafia este semnată de  Horațiu Cherecheș.

Soliști vor fi Sebastian Tegzeșiu la vioară, Andreea Bratu la pian, Ionela Duma, Laura Eftimie, Mihaela Ionescu, Elena Rotari, Silvia Simionescu, Stela Sîrbu, Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Marius Eftimie, Bogdan Ocheșel, iar maestrul de cor este Adrian Stanache.

Sursă foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii