Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La Centenar. Recitind secolul României Mari”, lansare de carte dedicată celor 100 de ani de la Unire

ro

04 Dec, 2018 12:30 1663 Marime text

Miercuri, 5 decembrie, începând cu ora 13:00, va avea loc o conferință de presă susținută de profesorul Ioan Stanomir, în legătura cu tema 1918-2018, un secol și semnificațiile acestuia. Acesta își lansează și volumul „La Centenar. Recitind secolul României Mari”.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Istorie și Științe Politice, Universitatea „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor, Filiala Dobrogea.

Vor vorbi în cadrul evenimentului prof. univ. dr. Angelo Mitchievici de la Facultatea de Litere, președinte al Uniunii Scriitorilor – Filiala Dobrogea  și conf. univ. dr. Daniel Citirigă din cadrul Facultății de Istorie și Științe Politice.

Despre Ioan Stanomir trebuie să știm că este profesor în cadrul Facultății de Științe Politice, Universitatea București și  a publicat o serie de volume în domenii precum istoria ideilor politice, constituționalism comparat, istoria comunismului. Profesorul Ioan Stanomir este una dintre cele mai cunoscute voci ale intelectualilor publici, fiind o prezență constantă în mass-media românești.

Sursă foto: Universitatea „Ovidius” din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii