Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incursiune muzicală cu accent pe improvizaţie, pe scena constănţeană

ro

21 May, 2016 15:38 2413 Marime text
Mâine seară, de la ora 20.30, Doors Club vă prezintă trio-ul BluesCore cu Hanno Hofer - vocal/guitar, Liviu Pop – drums, Raul Kusak - Hammond Organ. Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, stabilit în Statele Unite, Liviu Pop. 
 
Cei trei propun o incursiune muzicală în cele mai importante perioade și locuri în care s-a născut și a evoluat blues-ul american, cu un pronunțat accent pe improvizatie și imprevizibil.

Experiența acumulată în Statele Unite de către Liviu Pop „justifică” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist. Chitaristul si vocalistul acestui trio este Hanno Höfer, component al cunoscutului grup Nightlosers, alături de care reprezintă România în cele mai îndepartate colțuri ale lumii.  

Unicitatea sound-ului BluesCore vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument aparte. Îndemânarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care Raul Kusak reușește să stăpânească acest complex instrument, fac ca acest trio să fie deosebit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii