Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GLOBATIC, la Maritimo Shopping Center

ro

15 Mar, 2013 18:56 2486 Marime text
AIESEC Constanţa şi Şcoala de Valori, organizează, în data de 17 martie, în Maritimo Shopping Center, începând cu ora 13.00, evenimentul GLOBATIC. Sub sigla acestuia, vor fi reprezentate culturile a 14 ţări de pe întreg mapamondul.
Diversitatea culturală va sta la baza acestui eveniment, în care tineri din clasele a IX-a şi a X-a, participanţi ai proiectului naţional GROW, vor reprezenta câte o ţară la eveniment.

După pregătiri intense, ce au durat mai multe săptămâni, în sfârşit vor avea ocazia să arate constănţenilor prezenţi, particularităţi ale ţării respective. Va fi o zi plină de culoare, în care multitudinea de steaguri fluturate ne va duce cu gândul la o lume unită, în care pacea şi bucuria de a cunoaşte oameni noi vor fi elemente cheie.

GLOBATIC este şi o ocazie în care să ne petrecem o zi de duminică alături de prieteni şi familie, acum că primăvara a venit şi vremea ţine din ce în ce mai mult cu noi, aşa că ce modalitate mai bună de a petrece un sfârşit de weekend decât asistând la GLOBATIC.

Mai mult AICI - http://urban-constanta.blogspot.ro/2013/03/globatic-17-martie-1300-maritimo.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii