Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în luna decembrie

ro

08 Dec, 2015 18:30 3212 Marime text
În perioada 11-17 decembrie, Cityplex Tomis Mall va rula numeroase filme pentru constănţeni. Potrivit unui comunicat de presă, remis cotidianului ZIUA de Constanţa, sunt programate următoarele proiecţii:
 
SALA 1: MICUL PRINT 3D(THE LITTLE PRINCE 3D)-AG-DUBLAT
V:14:00
S,D:11:45,14:00
L,Ma,Mi,J:14:00
 
Regia:Mark Osborne
Cu:Rachel McAdams, Benicio Del Toro, James Franco, Marion Cotillard
Gen film:Animaţie
Durata:108 minute
 
Redescoperiţi acum una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale tuturor timpurilor.  Mark Osborne, regizorul lui Kung Fu Panda, care a fost nominalizat la premiul Academiei, vine acum cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry,  Micul prinţ.Eroina povestirii este Fetiţa (Mackenzie Foy), pe care mama sa (Rachel McAdams) o învaţă cum să se poarte în lumea adulţilor. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul (Jeff Bridges). Acesta îi prezintă micii sale prietene  o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul prinţ (debutantul Riley Osborne).Aici începe călătoria magică şi emoţionantă a Fetiţei în universul Micului prinţ.  Iar Fetiţa îşi redescoperă copilăria şi învaţă că cel mai important lucru este să ai prieteni şi să înţelegi esenţialul vieţii prin prisma inimii; căci esenţialul nu poate fi văzut cu ochiul liber, ci poate fi cunoscut cu adevărat doar prin prisma sufletului.

Un film animat, frumos realizat, inspirat de capodopera lui Antoine de Saint-Exupéry, din 1942, povestirea „Micul prinţ”, care va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în 2015.  Regia şi producţia ii apartin lui Mark Osborne, care a fost co-regizorul filmului DreamWorks “Kung Fu Panda,”  nominalizat la Oscar. Filmul este produs de Aton Soumache, Dimitri Rassam şi Alexis Vonarb, co-fondatorii On Animation Studios.O echipă internaţională extrem de talentată în domeniul animaţiei  a fost atrasă atât la Paris cât şi la Montreal pentru a lucra la acest film, la care a contribuit o distribuţie de mari actori, printre care se numără: Jeff Bridges (Aviatorul), Rachel McAdams (Mama), Marion Cotillard (Trendafirul), James Franco (Vulpea), Albert Brooks (Negustorul), Mackenzie Foy (Fetiţa), Benicio Del Toro (Şarpele), Ricky Gervais (Vanitosul), Paul Giamatti (Profesorul), Bud Cort (Regele) şi Riley Osborne (Micul prinţ).

SALA 1:PODUL SPIONILOR 2D(BRIDGE OF SPIES 2D)-AP 12
V:21:30
S,D:16:30
L,Ma,Mi,J:21:30
 
Regia:Steven Spielberg
Cu:Tom Hanks, Amy Ryan
Gen film:Biografic,Dramă,ThrillerDurata:135 minute
 
Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri în numita locaţie.

Bridge of War – după un scenariu semnat de Matt Charman, recris de Joel şi Ethan Coen – spune povestea primului schimb de prizonieri făcut pe pod, dar şi a încercărilor avocatului James Donovan (Tom Hanks) de a negocia eliberarea pilotului Francis Gary Powers după ce avionul său a fost doborât pe teritoriul Uniunii Sovietice.

Așadar, este vorba despre un thriller dramatic amplasat pe fundalul unei serii de evenimente istorice. „Bridge of Spies” spune povestea lui James Donovan (Hanks), un avocat din Brooklyn care se trezeşte aruncat în centrul Războiului Rece, când CIA îl trimite cu sarcina aproape imposibilă să negocieze eliberarea unui pilot american U-2 capturat. Scenariștii Matt Charman, Ethan Coen şi Joel Coen transformat această experiență remarcabilă din viața lui Donovan într-o poveste inspirată din fapte reale, ce surprinde esența unui om care riscă în această călătorie.

SALA 1:STEVE JOBS 2D-AG-
V:19:15
S,D:19:15
L,Ma,Mi,J:19:15
 
Regia:Danny Boyle
Cu:Seth Rogen, Michael Fassbender, Kate Winslet, Jeff Daniels
Gen film:Biografic Durata:122 minute
 
Drama STEVE JOBS este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac, din perspectiva personală a celui care s-a aflat în epicentrul acestei adevărate revoluții digitale.
Michael Fassbender este Steve Jobs, Kate Winslet este Joanna Hoffman, fosta șefă de marketing de la Macintosh, Seth Rogen este Steve Wozniak, cofondator Apple, iar Jeff Daniels este John Sculley, fost CEO la Apple. Alături de aceștia îi regăsim pe Katherine Waterston în rolul lui Chrisann Brennan, fosta iubită a lui Steve Jobs, și pe Michael Stuhlbarg în rolul lui Andy Herzfeld, unul din membrii inițiali ai echipei de dezvoltare Apple Macintosh.Regia îi aparține lui Danny Boyle, laureat cu Oscar, iar scenariul, lui Aaron Sorkin, bazat pe biografia best-seller a fondatorului Apple. Filmul e produs de Mark Gordon și Guymon Casady, de la compania de producție Film 360, de Scott Rudin și Christian Colson.
 
SALA 1:VICTOR FRANKENSTEIN 2D-AP 12-
S,D:21:30
 
Regia:Paul McGuigan
Cu:James McAvoy, Daniel Radcliffe
Gen film:Dramă,HorrorDurata:109 minute
 
Inspirat din clasicul din 1818 al scriitoarei Mary Shelley, filmul este spus de data aceasta din perspectiva personajului Igor: filmul surprinde originile obscure ale controversatului asistent, prietenia lui salvatoare cu tânărul - pe atunci - Viktor Von Frankenstein, student la medicină, dar explică şi cum Frankenstein a devenit bărbatul - şi legenda - aşa cum o cunoaşte întreaga lume.
 
SALA 1:LOLO 2D-AP 12-
V:17:15
L,Ma,Mi,J:17:15
 
 
Regia:Julie Delpy
Cu:Vincent Lacoste, Karin Viard, Julie Delpy,Dany Boon
Gen film:Comedie Durata:99 minute
 
În Thalasso la Biarritz, cu cea mai bună prietenă a sa, Violette, o pariziană de 40 de ani, lucrează în modă şi îl întâlneşte pe Jean-René, un modest informatician proaspăt divorţat. După ani de singurătate, ea se lasă sedusă. O însoţeşte la Paris, încercând să se adapteze microcosmosului parizian în care ea trăieşte. Nu iau în considerare prezenţa lui Lolo, fiul lui Violette, care este pregătit de orice pentru a distruge noul cuplu şi de a-şi păstra locul preferat
 
SALA 2:BUNUL DINOZAUR 3D(THE GOOD DINOSAUR 3D)-AG-DUBLAT
V:13:45
S,D:11:30,15:15
L,Ma,Mi,J:13:45
 
Regia:Peter Sohn
Cu:Jeffrey Wright, Raymond Ochoa, Jack Bright,A.J. Buckley
Gen film:Animaţie,Comedie,Familie,Fantastic
Durata:105 minute 
După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo, acesta porneşte într-o călătorie remarcabilă, câştigând un companion surprinzător de-a lungul drumului - un băieţel.
A 15-a producţie animată marca PIXAR, avandu-l ca regizor pe Bob Peterson (Up, Finding Nemo) şi producător pe John Walker (The incredibles, The Iron Giant), are ca subiect era dinozaurilor privită dintr-o altă perspectivă. Asteroidul ce se presupune a fi lovit Pământul, ducând la dispariţia dinozaurilor, ocoleşte planeta, iar giganţii cu sânge rece continuă să trăiască.
 
SALA 2:JOCURILE FOAMEI:REVOLTA PARTEA A  II-A 3D(HUNGER GAMES:MOCKINGJAY PART II 3D)-AP 12-
S,D:19:30

 
Regia:Francis Lawrence
Cu:Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson
Gen film:Acţiune,Aventuri,Dramă
Durata:136 minute 
Franciza de succes „Jocurile Foamei” a cucerit publicul din întreaga lume, având încasări de peste 2,2 miliarde de dolari la box office-ul mondial. „Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a”, încheie franciza, reprezintând capitolul final al blockusterului, în care Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) îşi dă seama acum că miza nu mai este doar legată de supravieţuire, ci de viitor.
Cu naţiunea Panem în plin război, Katniss îl înfruntă pe Preşedintele Snow (Donald Sutherland) în confruntarea finală. Formând alianţă cu un grup al celor mai apropiaţi prieteni ai ei – inclusiv Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) şi Peeta (Josh Hutcherson) – Katniss porneşte într-o misiune alături de unitatea din Districtul 13, riscându-şi vieţile să-i elibereze pe cetăţenii Panemului şi să pregătească o tentativă de asasinat a Preşedintelui Snow, care a devenit din ce în ce mai obsedat să o distrugă. Capcanele mortale, duşmanii şi alegerile morale care o aşteaptă pe Katniss o vor provoca mai mult decât orice arenă pe care a întâlnit-o în Jocurile Foamei.

„Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a” este regizat de Francis Lawrence după un scenariu de Peter Craig şi Danny Strong, din distribuţie făcând parte Jennifer Lawrence (actriţă premiată cu Oscar), Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman (actor premiat cu Oscar), Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, şi Stanley Tucci şi Donald Sutherland reluându-şi rolurile originale din primele două filme ale seriei. Distribuţia impresionantă este completată de actorii din “Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1”: Julianne Moore Lawrence (actriţă premiată cu Oscar), Mahershala Ali, Natalie Dormer, Wes Chatham, Elden Henson şi Evan Ross.
Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a 2-a” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 20 noiembrie 2015.

SALA 2:SAVVA INIMA DE RAZBOINIC 3D(SAVVA.HEART OF THE WARRIOR 3D)-AG-DUBLAT-AVANPREMIERA
V:16:00
S,D:13:30
L,Ma,Mi,J:16:00
 
Regia:Maksim Fadeev
Cu:Olga Seryabkina, Mikhail Galustyan,Konstantin Khabenskiy, Grigoriy Leps, Armen Dzhigarkhanyan
Gen film:AnimaţieDurata:87 minute
 
Într-o pădure fermecată îndepărtată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă sătucul.
Savva, un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a satului îi revine curajosului băiat care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva ajunge să cunoască noi personaje fabuloase şi să îşi facă prieteni de nădejde.
 
SALA 2:IN INIMA MARII 3D(IN THE HEART OF THE SEA 3D)-AP 12-
V:18:30,21:00
S,D:17:15,22:00
L,Ma,Mi,J:18:30,21:00
 
Regia:Ron Howard
Cu:Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson
Gen film:Acţiune,Aventuri,Dramă,Istoric
Durata:121 minute 
Inspirat de bestseller-ul omonim semnat de Nathaniel Philbrick, apreciatul regizor Ron Howard aduce din decembrie pe marile ecrane aventura "În Inima Mării".
În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. "În Inima Mării" surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.
Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul, pe când secundul său devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă.
O producţie Warner Bros. Pictures, filmul "În Inima Mării" reuneşte şi o distribuţie complexă din care fac parte Chris Hemsworth, Owen Chase, Benjamin Walker sau Tom Holland. Impresionanta aventură va putea fi văzută pe marile ecrane din ţară începând cu 4 decembrie.
 
SALA 3:SECRETUL 2D(SECRET IN THEIR EYES 2D)-AP 12-
V:21:40
L,Ma,Mi,J:21:40
 
Regia:Billy Ray
Cu:Nicole Kidman, Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor
Gen film:Mister,Thriller Durata:111 minute
 
O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.
Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.
Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar granițele dintre dreptate și răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, așadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?
 
SALA 3:INAINTE DE CRACIUN 2D(THE NIGHT BEFORE)2D-N15-
V:13:30,17:30,19:30
S,D:12:00,14:30,17:00,19:20
L,Ma,Mi,J: 13:30,17:30,19:30
 
Regia:Jonathan Levine
Cu:Lizzy Caplan, Anthony Mackie, Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen
Gen film:Comedie Durata:101 minute
 
Regizorul Jonathan Levine, cunoscutul realizator al filmului 50/50, ne aduce acum pe marile ecrane o nouă comedie intitulată “Înainte de Crăciun”.  Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii zece ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi.  Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, iar această tradiţie este gata să apună, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat, mergând la Nutcracka Ball – cea mai grozavă petrecere din Ajunul Crăciunului.
 
SALA 3:KRAMPUS.SPAIMA CRACIUNULUI 2D-N 15-
S,D:21:15

 
Regia:Michael Dougherty
Cu:Adam Scott, David Koechner, Toni Collette
Gen film:Comedie,Horror 
 
Producție Legendary Pictures, KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.
Când familia sa disfuncțională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max (Emjay Anthony) își pierde interesul și refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.
Asupra familiei lui Max se dezlănțuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viață și îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanșând un adevărat război pentru supraviețuire.
Distribuția e formată din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen și Krista Stadler.
Krampus și subalternii săi fioroși sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor  Weta Workshop și Weta Digital, ambele renumite pentru realizările spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings și The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.
 
SALA 3:HAOS DE CRACIUN 2D(LOVE THE COOPERS 2D)-AG-
V:15:30
L,Ma,Mi,J: 15:30
 
Regia:Jessie Nelson
Cu:Olivia Wilde, Marisa Tomei, John Goodman,Ed Helms, Diane Keaton, Amanda Seyfried
Gen film:Comedie Durata:107 minute
 
Când patru generaţii ale clanului Cooper se reunesc pentru celebrarea anuală a Ajunul Crăciunului, o serie de vizitatori neaşteptaţi şi evenimente improbabile transformă noaptea într-un haos, ceea ce îi duce spre o redescoperire surprinzătoare a legăturilor de familie şi a spiritului sărbătorii.
 
SALA 4:INAPOI ACASA 2D(LOUDER THEN BOMBS 2D)-AP 12-
V:17:00,19:20
S,D:14:15,18:55
L,Ma,Mi,J:17:00,19:20
 
Regia:Joachim Trier
Cu:Rachel Brosnahan, Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Amy Ryan
Gen film:Dramă Durata:105 minut
 
Pregătirile pentru expoziția consacrată celebrei fotografe Isabelle Reed, la trei ani după moartea ei neașteptată, îi aduce împreună pe soțul ei și cei doi fii în casa familiei. Un secret care iese la suprafață le dă peste cap viețile aparent calme.
 
SALA 4:PRETUL GLORIEI 2D(LA RANCON DE LA GLOIRE 2D)-AP 12-
V:14:15,21:15
S,D:16:45,21:00
L,Ma,Mi,J: 14:15,21:15
 
Regia:Xavier Beauvois
Cu:Benoît Poelvoorde, Roschdy Zem, Séli Gmach
Gen film:DramăDurata:114 minute
 
Pe malurile lacului Geneva există un mic oraş elveţian, Vevey. Este finele anilor ‘70. La ieşirea din închisoare, Eddy - un belgian în vârstă de 40 de ani, de meserie escroc - este aşteptat de amicul său, Osman. Cei doi fac un pact: Eddy va putea locui la Osman, în schimb, va trebui să aibe grijă de fiica sa în vârstă de 7 ani, în timp ce mama ei se află internată în spital. Este Crăciunul, dar sărăcia în care se zbat toţi îl face pe Eddy să fie mai înverşunat decât era. Într-o zi, la televizor se anunţă moartea lui Charlie Chaplin împreună cu vestea averii sale fabuloase. Lui Eddy îi vine o idee trăznită: ce-ar fi dacă ei ar fura corpul marelui actor şi ar cere apoi răscumpărare familiei?

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii