Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Big Blunt & AFO live

ro

10 Dec, 2013 17:41 1730 Marime text
Goblin Constanţa găzduieşte vineri, 20 decembrie, concertul live susţinut de Big Blunt & AFO.
 
Preţ intrare: 15 lei.
 

Începuturile muzicale ale lui Mihai Iordache, pe scurt, Biggie, sunt legate de oraşul de origine, Constanţa, unde a fost membru fondator al trupei metalcore Protest Urban, a urmat proiectul de hardcore 16mm unde Biggie era tobar... şi apoi perioada de schimbare în preferinţe muzicale, de ascultat, aprofundat şi cântat şi alte stiluri. A adunat noi cunoştinţe şi a mers mai departe cu alte proiecte, trupa rap The Bastards şi proiectul de funk numit Lazy I, care din păcate nu s-au concretizat.
 
În 2012 şi-a unit forţele cu alţi 3 artişti talentaţi şi au pus bazele unei „trupe mature” – Shadowbox, cu un stil care duce urechea către Grime, Dub şi Hip Hop.
 
Noul proiect BIG BLUNT are în spate multe ore petrecute în studio. Stilul şi producţiile reflectă backgroundul muzical divers pe care l-a avut, de la metal core, hard core, grind, pana la soul, funk, dub, rap.
 
Pe ep negativele marca BIG BLUNT sunt completate de rimele extraterestre ale lui Afo, invitatul principal, dar şi de alţi talentaţi artişti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii