Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aventura Zbumzzi se apropie de final. Doar săptămâna aceasta mai poți fi... Zbumzzi

ro

21 Aug, 2019 09:42 1217 Marime text


Proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, inițiat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, se apropie de final după ce, începând din 7 iulie până în prezent, mii de copiii s-au bucurat să fie parte din acest eveniment interactive, care le este dedicat în totalitate.

Cei care doresc să-și încarce bateriile cu multă energie și bună dispoziție mai sunt așteptați și în această săptămână, până duminică, 25 august, inclusiv, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, pentru a petrece câte patru ceasuri, în fiecare seară, alături de echipa Zbumzzi, între orele 17.00 și 21.00.



Startul la distracție se va da de la ora 17.00 cu un antrenament specific, pentru cele trei ore care vor urma, deoarece, pentru a intra în atmosfera Zbumzzi este nevoie de încălzire. Apoi, între orele 18.00 și 19.00, prichindeii sunt invitați să participe la unul sau mai multe dintre cele cinci ateliere, care se desfășoară concomitent. Este vorba despre atelierele de pictură, teatru, face painting, desene pe asfalt și jocurile copilăriei. Apoi, până vineri inclusiv, prichindeii au parte de două ore de animație, alături de echipa Zbumzzi, formată din tineri frumoși, cei mai mulți dintre ei fiind studenți la Facultatea de Arte din cadrul Universității „Ovidius“.

Sâmbătă și duminică, prichindeii vor avea parte doar de o oră de animație, între orele 19.00 și 20.00, deoarece de la ora 20.00, trupa Zbumzzi îi invită, până la ora 21.00, la un spectacol interactiv antrenant, cu mult dans.

Nu uitați, proiectul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ se încheie săptămâna aceasta, iar participarea la toate evenimentele este liberă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii