Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Venituri din mai multe surse. Ioan Solomon, membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban SRL, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

14 Dec, 2022 00:00 2183 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ioan Solomon, membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban SRL, societate a cărei asociat unic este Consiliul Local Municipal Constanța.
  • Ioan Solomon, fost consilier local municipal în mandatul 2016-2020 este membru în Consiliul de Administrație de la Confort Urban de la începutul acestui mandat
  • Solomon este membru PNL și președintele organizației de seniori a PNL Constanța.
  • În declarația de avere, acesta a menționat că deține din 1994 împreună cu soția un apartament și bijuterii în valoare de 5.600 euro
  • Solomon mai are și 42.000 lei într-un cont deschis în 2013 la o bancă comercială
  • La capitolul venituri, liberalul a avut mai multe surse de câștig în ultimul an fiscal. Astfel, de la Regia Județeană de Drumuri și Poduri, în calitate de consilier a încasat 48.000 lei și 10.000 lei din calitatea de lector universitar la Universitatea Spiru Haret. În plus, Solomon are și o pensie în valoare de 42.000 lei. Din indemnizația de administrator la Confort Uban, anul trecut a mai încasat alți 30.000 lei
  • La capitolul interese, Ion Solomon a declarat că deține părți sociale în valoare de aproape 4.000 lei la Metal Com SCM, firma la care lucrează și soția sa


 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ioan Solomon, membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban SRL, societate a cărei asociat unic este Consiliul Local Municipal Constanța.

Ioan Solomon, fost consilier local municipal în mandatul 2016-2020 este membru în Consiliul de Administrație de la Confort Urban de la începutul acestui mandat.

Solomon este membru PNL și președintele organizației de seniori a PNL Constanța.

În declarația de avere, acesta a menționat că deține din 1994 împreună cu soția un apartament și bijuterii în valoare de 5.600 euro.

Solomon mai are și 42.000 lei într-un cont deschis în 2013 la o bancă comercială.

La capitolul venituri, liberalul a avut mai multe surse de câștig în ultimul an fiscal. Astfel, de la Regia Județeană de Drumuri și Poduri, în calitate de consilier a încasat 48.000 lei și 10.000 lei din calitatea de lector universitar la Universitatea Spiru Haret. În plus, Solomon are și o pensie în valoare de 42.000 lei. Din indemnizația de administrator la Confort Uban, anul trecut a mai încasat alți 30.000 lei.

Și soția sa, de profesie economist a avut mai multe venituri în 2021. Astfel de la RAJA a încasat 38.400 lei iar de la Metal Com SCM alți 16.900 lei.

La capitolul interese, Ion Solomon a declarat că deține părți sociale în valoare de aproape 4.000 lei la Metal Com SCM, firma la care lucrează și soția sa.

Tot în declarația de interese și-a menționat și apartenența politică la PNL Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Ioan Solomon.
 
Citește și:
 
Radu - Liviu Anghel, membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban SRL, averea și interesele. Contracte publice și o societate care se numea în 2017 Sovietik Cafe Pub SRL (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii