Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Roxana David, director economic la DRDP Constanța, deține doar un autoturism (DOCUMENTE)

ro

21 Apr, 2022 00:00 1776 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Roxanei David, director economic în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța
  • Potrivit documentelor completate în anul 2021, Roxana David a declarat că deține doar un autoturism de proveniență germană, an de fabricație 2012
  • Directorul economic are și două credite scadente în 2023, respectiv 2025, la care este coplătitor. Valoarea acestora este de 198.000 lei
  • Conform declarației de interese, Roxana David este membru sindicat în cadrul sindicatului „Elie Radu” dar și expert contabil în cadrul CECCAR Constanța
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Roxanei David, director economic în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Potrivit documentelor completate în anul 2021, Roxana David a declarat că deține doar un autoturism de proveniență germană, an de fabricație 2012.
 
Directorul economic are și două credite scadente în 2023, respectiv 2025, la care este coplătitor. Valoarea acestora este de 198.000 lei.
 
Ca venituri, conform declarației de avere, a încasat în 2020 de la DRDP Constanța un salariu de 94.948 lei iar soțul său, ofițer mecanic în cadrul SC Personal Sea Management SRL, puțin peste 16.900 lei dar și aproape 20.000 de euro de la CMA Ship Singapore Pte Ltd. Veniturile familiei cuprind și alocația de stat a copilului de aproximativ 2.000 lei.
 
Conform declarației de interese, Roxana David este membru sindicat în cadrul sindicatului „Elie Radu” dar și expert contabil în cadrul CECCAR Constanța.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Roxanei David.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Nicolae Marcu, director implementare proiecte DRDP Constanța, deține un apartament (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii