Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Tudor Gheorghe, șef formație DRDP Constanța, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

ro

22 Jun, 2022 00:00 1379 Marime text
 
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Radu Tudor Gheorghe.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Radu Tudor Gheorghe, șef formație la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Potrivit declarației de avere, Radu Tudor Gheorghe deține o jumătate dintr-o casă de locuit situată în localitatea Cuza Vodă, județ Constanța, două mașini (un Matiz fabricat în 2005 și o Skoda Octavia fabricată în 2014).
 
În privința datoriilor, Radu Tudor Gheorghe a consemnat că anul acesta a luat de la Unicredit 107000 lei, cu scadența în 2027.
 
Radu Tudor Gheorghe a declarat că a primit un salariu în valoare de 63.027 de lei, în timp ce soția sa, angajată tot la DRDP, a primit 34.414 lei.    
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Radu Tudor Gheorghe.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarație de Avere
Cristina Raceanu, șef Birou la DRDP Constanța, deține două terenuri și două apartamente (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii