Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirela Minea, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

15 May, 2023 00:00 1221 Marime text

 
• Mirela Minea este consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Mirela Minea a menționat două terenuri, o casă de locuit și un apartament.
• Ca interese, Mirela Minea a menționat calitatea de membru în Sindicatul Albatros al lucrătorilor din APM Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mirelei Minea, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 11 mai 2022, Mirela Minea  a menționat că, împreună cu familia, deține două terenuri, o casă de locuit și un apartament.
 
Potrivit documentului, cele două terenuri sunt intravilane, se află în municipiul Constanța și au fost dobândite prim moștenire, în anul 2020. La unul dintre ele, în suprafață de 138 de metri pătrați, proprietar, cu 100% cotă parte, este Mirela Minea. Celălalt are 18 metri pătrați, iar coproprietari, cu 50% cotă parte, sunt Mirela Minea și Constanța Minea.
 
Și casa de locuit (159,53 metri pătrați), și apartamentul (68 de metri pătrați) sunt tot în municipiul Constanța, fiind dobândite prin moștenire, acum trei ani. La casă, proprietar este Mirela Minea (cotă parte 100%), pe când apartamentul este deținut în coproprietate de Mirela Minea și Constanța Minea, fiecare deținând câte 50% din imobil.
   
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, consilierul de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a declarat sumele de 50.072 lei (venitul său din salarii - consilier la APM Constanța) și 204 lei (venituri din alte surse - participare comisie distrugere DGFP Constanța).
 
Ca interese, Mirela Minea a menționat calitatea de membru în Sindicatul Albatros al lucrătorilor din APM Constanța
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 28 mai 2021 și înregistrată trei zile mai târziu, Mirela Minea a menționat casa de locuit și apartamentul declarate și în documentul depus în 2022.

Veniturile anuale ale Mirelei Minea, aferente declarației depuse în 2021, au cuprins sumele: 46.600 lei (salariu de la APM Constanța) și 175 lei (participare comisie distrugere DGFP Galați).   
 
În declarația de interese, Mirela Minea a înscris aceeași calitate de membru în Sindicatul Albatros al lucrătorilor din APM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Mirelei Minea.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Monica Gurău, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii