Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Gurău, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

26 Apr, 2023 00:00 1319 Marime text

 
• Monica Gurău este consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Monica Gurău a menționat un apartament și un autoturism.
• Ca interese, Monica Gurău a menționat calitatea de membru în Sindicatul „Albatros“ al lucrătorilor Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Monicăi Gurău, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 9 mai 2022, Monica Gurău a menționat că, împreună cu familia, deține un apartament și un autoturism.
 
Potrivit documentului, apartamentul (în suprafață de 82 de metri pătrați) este în municipiul Constanța, fiind dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în anul 2004, coproprietari, cu 50% cotă parte, figurând Monica Gurău și Octavian-Dumitru Gurău.
 
Autoturismul este marca Seat Toledo, an de fabricație 2008, și a fost dobândit prin cumpărare.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, consilierul de la APM Constanța a menționat sume din salarii și pensiile alimentare de care au beneficiat cele două fete ale sale (studente la zi), astfel: salarii - 49.079 lei (Monica Gurău, în calitate de chimist la APM Constanța); pensii alimentare - câte 24.000 de lei.
 
Ca interese, Monica Gurău a menționat calitatea de membru în Sindicatul „Albatros“ al lucrătorilor Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 3 iunie 2020 și înregistrată în aceeași zi, Monica Gurău (consilier superior la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța) a menționat apartamentul de 82 de metri pătrați, achiziționat în 2004, și autoturismul Seat Toledo.
 
La apartament, coproprietari (cu 50% cotă parte) sunt menționați Monica Gurău și Octavian Gurău, modul de dobândire fiind prin credit.
 
Veniturile anuale ale familiei Gurău, aferente acestei declarații, au cuprins valoarea de 40.873 (monedă neprecizată) - salariile Monicăi Gurău (de la APM Constanța, în calitate de chimist - laborator de analize).
 
În declarația de interese, Monica Gurău a înscris calitatea de secretar al Sindicatului „Albatros“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Monicăi Gurău.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Elena Cerbănescu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii