Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

ro

22 Mar, 2024 16:06 584 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral.
 
Conform ultimei declarații de avere, din mai 2023, deține un apartament, alături de soție, la Constanța, achiziționat în 2011, cu o suprafață de 56 mp. Totodată, deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în 2011. Nu sunt înscrise alte bunuri.
 
Ca venituri, Constantin Fronoiu a încasat 57.065 lei de la ABDL, iar soția, Monica Fronoiu este angajată tot la ABADL, de unde a încasat 36.430 lei. Pentru cei doi copii, soții Fronoiu au încasat câte 2.916 lei alocație, de fiecare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral. 


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:
 
Declarații de avere Constanța Maria Otilia Macovei, director tehnic la ABADL, averea și interesele. Soțul, asociat și administrator la Cantarprod SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii