Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:34 21 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaratii de avere. Stan Anton, șef serviciu la ARBDD Tulcea, deține două terenuri agricole în Enisala (DOCUMENT)

ro

26 Mar, 2022 00:00 843 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Stan Anton, șef serviciu în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea
     
    În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată la data de 23 iunie 2021, Stan Anton, șef serviciu în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, deține, 10.4 ha de teren agricol.
  • Titular al celor două suprafețe de teren situate în localitatea Enisala a fost declarat în documente ca fiind Stan Toader
  • În calitate de șef serviciu, Stan Anton a încasat de la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea un venit anual de 66.338 lei, în timp ce de la APIA a încasat subvenții de 8.000 lei

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Stan Anton, șef serviciu în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată la data de 23 iunie 2021, Stan Anton, șef serviciu în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, deține, 10.4 ha de teren agricol.

Titular al celor două suprafețe de teren situate în localitatea Enisala a fost declarat în documente ca fiind Stan Toader.

În calitate de șef serviciu, Stan Anton a încasat de la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea un venit anual de 66.338 lei, în timp ce de la APIA a încasat subvenții de 8.000 lei.
 
Conform propriilor declarații, Stan Anton, șef serviciu în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, nu are interese.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Stan Anton.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Aurel Trăteanu, inspector ecolog ARBD Tulcea, trei terenuri, două case și două mașini (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii