Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:50 09 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Saledin Ebru, inspector de specialitate în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

ro

16 Nov, 2022 00:00 1204 Marime text
  • În declarația cea mai recentă, completată în 2022, Saledin Ebru devine unic proprietar al terenului de 1.405 mp de la 23 August
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Saledin Ebru, inspector de specialitate la Consiliul Județean Constanța.
 
Conform primei declarații de avere, completată la data de 26 mai 2021, Saledin Ebru deținea, alături de Alina Elena Nistor, un teren intravilan la 23 August, în suprafață de 1.045 mp. Tot la 23 August, Saledin Ebru deține un imobil de 182,59 mp cumpărat în 2017, la 23 August, alături de Alina Elena Nistor.
 
Ebru Saledin a obținut un salariu de 29.836 lei de la Consiliul Județean Constanța. Conform declarației de interese, este membru al sindicatului administrației publice locale (SAPL).
 
În declarația cea mai recentă, completată în 2022, Saledin Ebru devine unic proprietar al terenului de 1.405 mp de la 23 August, cât și al imobilului de 183 mp. Ca venituri, a declarat un salariu de 29.262 lei de la Județul Constanța.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese, ale lui Saledin Ebru, inspector de specialitate la Consiliul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Carmen Manuela Ruci, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța. Ce afacere deține soțul (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii