Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere - Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri, din CJC (DOCUMENTE)

ro

15 Nov, 2023 13:34 941 Marime text
 
 
 
  • Snow Clean SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ralucăi Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri, din Consiliul Județean Constanța,
 
Conform declarației de avere completată la data de 27 octombrie 2023, Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri, din Consiliul Județean Constanța, a menționat că soțul său deține, din 2020, prin moștenire, o parte (3/8) dintr-un teren intravilan amplasat în localitatea Lumina, județul Constanța, în suprafață de 1657 mp., tot din anul 2020 o altă parte (tot3/8) dintr-un teren agricol, situat tot în Lumina, în suprafață de 5000 mp., dar și o parte dintr-o casă de locuit, în Constanța, suprafață de 136 mp.
 
Din 2021, soții Labeș mai dețin un apartament în Constanța, în suprafață de 73 mp, bun dobândit prin contract de vânzare cumpărare, după cum se arată în declarația de avere.
 
În continuare, Raluca Andreea Labeș a mai consemnat în declarația de avere un auto marca Nissan, fabricat în 2007,  bun dobândit prin moștenire, un cont la BRD, în valoare de 51.100 de lei, deschis în 2021, an în care a împrumutat, de la BRD, 221.355 de lei, cu scadența în 2051, dar și faptul că la data de 26 septembrie 2022 a vândut un automobil societății comerciale SC Now Clean SRL, pentru suma de 27.000 de lei.  
 
Venitul salarial declarat a fost de 82.464, în timp ce soțul său (Adrian Labeș) a încasat 95638 de lei, de la SC Snow Clean SRL, 38664 de lei – indemnizație membru al consiliului de administrație Regia Autonomă de Drumuri, la care se adaugă 11.879,22 de lei – dividende de la Snow Clean SRL.
 
Conform propriilor declarații, Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri, nu are interese.
 
Despre Snow Clean SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 15 noiembrie 2023, SC Snow Clean SRL a fost fondată în ianuarie 2006, se ocupă de spălarea și curățarea (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană, are sediul social, în Constanța, pe strada Celulozei, nr. 6, iar ca asociați apar Itu Iuliana, cu 96 %, din Brăila, și Labes Adrian, cu 4%, din Constanța
 
Administratorul firmei este Itu Iuliana.
 
Potrivit Termene.ro, Labes Adrian mai apare ca asociat unic și administrator în Ralady Sambook SRL, ca asociat și administrator în Idalar SRL și în Tamidalar SRL, și ca administrator la Drumuri Judetene Constanța SA.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 7.294.163     de lei și un profit net de 623.813 de lei.
 
SC Snow Clean SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
50 de posturi vacante în organigramă
Cine sunt directorii executivi, șefii de Servicii și de Birouri din cadrul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

 
Declarații de avere
Cristian Gheorghiu, șef Serviciul Investiții din Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii