Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Cristian Gheorghiu, șef Serviciul Investiții din Consiliul Județean Constanța (DOCUMENTE)

ro

12 Nov, 2023 17:00 1131 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Cristian Gheorghiu, șef Serviciul Investiții din Consiliul Județean Constanța.
  • La data de 18 iulie 2023, Cristian Gheorghiu a completat declarațiile de avere și de interese potrivit cerințelor legislative în vigoare.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cristian Gheorghiu.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Cristian Gheorghiu, șef Serviciul Investiții din Consiliul Județean Constanța.
 
La data de 18 iulie 2023, Cristian Gheorghiu a completat declarațiile de avere și de interese potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
Detalii despre declarațiile sale anterioare de avere și de interese pot fi accesate în articolul
Avere și Interese. Cristian Gheorghiu, șef serviciu Investiții în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)
https://www.ziuaconstanta.ro/in-constanta/declaratii-de-avere-constanta/avere-si-interese-cristian-gheorghiu-sef-serviciu-investitii-in-cadrul-consiliului-judetean-constanta-document-797243.html
 
În declarația de avere comletată pe 18 iulie 2023, Cristian Gheorghiu a menționat două terenuri intravilane, unul de 3.285 mp, în Sulina, moștenit în 2007 împreună cu Ion Banciu, iar al doilea, de 13 mp, în Constanța, moștenit în 2006.
 
Odată cu terenul, în 2006 Cristian Gheorghiu a moștenit și un apartament de 44 mp în Constanța.
 
La capitolul bunuri mobile a fost notat un autoturism Mercedes Benz fabricat în 1995 și deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
În continuare, șeful din CJC a menționat bijuterii din aur și pietre prețioase dobândite în 2006, cu o valoare estimată de 6.000 de euro.
 
Activele financiare sunt reprezentate de două conturi curente sau echivalente (inclusiv card), primul deschis în 2010 și având o valoare de 33.550 de lei, iar al doilea, deschis în 2021, cu o valoare de 10.581 de lei.
 
În continuare, a fost menționat un împrumut acordat în nume personal către Com Teh Industries SRL (unde este asociat unic și administrator), în sumă de 166.242 de lei.
 
Datoriile sunt reprezentate de două credite, ambele contractate în 2021 și scadente în 2025, primul în valoare de 7.450 de lei și al doilea, de 19.419 lei.
 
Cristian Gheorghiu a realizat un venit anual de 107.784 de lei de la Județul Constanța („salariu care include majorarea salarială aferentă personalului nominalizat în echipe de proiecte finanțate din fonduri europene sau nerambursabile“) și 38.425 de lei de la Compania Municipală de Dezvoltare Durabilă SA București („salarii restante“).
 
În declarația de interese completată la data de 18 iulie 2023, Cristian Gheorghiu a menționat calitatea de membru SPAL, precum și pe cea de asociat și administrator al Com Teh Industries SRL Constanța.
 
Despre Com Teh Industries SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 noiembrie 2023, Com Teh Industries SRL a fost înființată în anul 1994, are sediul social în Constanța, pe Aleea Mălinului, nr. 5 și se ocupă de intermedieri în comerțul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile și cu semifabricate.
 
Asociat unic și administrator figurează Cristian Gheorghiu, al cărui nume figurează, potrivit termene.ro, și în Com Teh Telecom SRL și Sol Tech SRL, ambele din Constanța.
 
Pentru a reveni la Com Teh Industries SRL, în 2022, firma a declarat 0 angajați, pierderi peste 2.700 de lei și cifra de afaceri 0.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cristian Gheorghiu.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Averea și interesele Elenei Georgescu, parte din personalul CJ Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii