Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:32 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Nicu Acsentiev, inspector în Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, o casă și două mașini (document)

ro

26 Aug, 2021 00:00 574 Marime text

 
  • În secțiunea destinată veniturilor salariale, Nicu Acsentiev a declarat 50.597 lei primită ca și inspector de la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  Asta în timp ce soția sa, consilier în cadrul ARBDD, a primit 54.250 de lei.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale degritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Nicu Acsentiev, inspector în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).   
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 26 mai 2021, Nicu Acsentiev deține, împreună cu soția, din anul 2000, o casă în Tulcea, în suprafață de 300 de metri pătrați.    
 
Acsentiev mai are un Opel Astra (fabricat în 2003) și un Mercedes (fabricat în 2002).
 
În secțiunea destinată veniturilor salariale, Nicu Acsentiev a declarat 50.597 lei primită ca și inspector de la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).  Asta în timp ce soția sa, consilier în cadrul ARBDD, a primit 54.250 de lei.
 
Potrivit propriilor consemnări, Nicu Acsentiev nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Nicu Acsentiev, inspector în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).   
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declaraţii de avere
Roxana Nicoleta Gherase, membru în CA al Spitalului Orășenesc Cernavodă, deține un teren, o casă şi un autoturism (documente)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii