Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Menan Samir, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Medgidia, deține două apartamente (DOCUMENT)

ro

27 Apr, 2022 00:00 1600 Marime text
foto: pexels

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Menan Samir, membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Medgidia, documente preluate de pe site-ul Spitalului Municipal Medgidia.
 
În ultima declarație de avere depusă pe data de 28 mai 2020, Menan Samir a menționat că deține jumătate dintr-un apartament situat în Constanța, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2007 și ½ cotă parte dintr-un alt apartament în București, dobândit în 2018 prin contract de cumpărare.
 
La categoria „debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, el a precizat un credit la BCR, contractat în anul 2011 cu scadență la 2021, în valoare de 31.500 euro.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Menan Samir a declarat venituri astfel -  drepturile sale salariale de la SC „UNIFY CO.LTD” SRL Cernavodă, pentru funcția de director, în valoare de 49.115 lei, dar și o sumă de 8.724 lei de la Consiliul Local Medgidia, în calitate de consilier local.

De asemenea, a precizat veniturile soției, în valoare de 54.022 lei de la Casa Județeană de Pensii Constanța pentru funcția de consilier superior și veniturile copiilor, în valoare de 702 lei, respectiv, 1.602 lei reprezentând alocații.

În ultima declarație de interese depusă pe 28 mai 2020, Menan Samir a precizat calitatea de vicepreședinte – Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Menan Samir.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii