Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Marian Ichim, agent ecolog în ARBDD Tulcea, deține trei terenuri și o casă în satul Partizani (DOCUMENTE)

ro

06 Dec, 2021 00:00 1508 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Ichim, agent ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea
  • Ichim deține două terenuri agricole în suprafață de 1.5 ha și un altul intravilan provenit din moștenire de peste 6.000 mp în localitatea Partizani
  • În același sat din comuna Maliuc, județul Tulcea, agentul ecolog are și o casă de 68 de mp suprafață utilă

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Ichim, agent ecolog în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea.
 
Potrivit declarației de avere, Ichim deține două terenuri agricole în suprafață de 1.5 ha și un altul intravilan provenit din moștenire de peste 6.000 mp în localitatea Partizani. În același sat din comuna Maliuc, județul Tulcea, agentul ecolog are și o casă de 68 de mp suprafață utilă.
În 2020, Marian Ichim a încasat peste 44.000 din salariul de la ARBDD Tulcea.


La capitolul interese, angajatul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a declarat pe 24 mai a.c., că activează în cadrul Sindicatului independent al salariaților și funcționarilor publici din cadrul instituției.
 
 În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Declarații de avere Carmen Iancu, consilier superior în ARBDD Tulcea, deține un Logan, fabricat în 2006 (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii