Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Liliana Dragomir, șef Secție în DRDP Constanța, trei mașini, credite și o remorcă (DOCUMENTE)

ro

25 Jul, 2022 00:00 2165 Marime text

 
  • Potrivit datelor oficiale, familia Lilianei Dragomir, șef Secție la Direcția Regtională de Drumuri și Poduri Constanța - Secția autostrăzi, deține trei autoturisme. 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Lilianei Dragomir, șef Secție la Direcția Regtională de Drumuri și Poduri Constanța - Secția autostrăzi.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată pe 29 aprilie 2022,  Liliana Dragomir, șef Secție la Direcția Regtională de Drumuri și Poduri Constanța - Secția autostrăzi, nu are în posesie terenuri ori case, însă deține trei autoturisme (un Hyundai i20, fabricat în 2018, o Dacia Logan MCV, fabricat în 2019 și un BMW E 36, fabricat în 1994) și o remorcă (Humbaur, fabricată în 2016), toate fiind dobândite prin vânzare-cumpărare.
 
Mai departe, familia Dragomir are două credite: primul în sumă de 120.000 lei luați în 2020 de la BCR cu scadența în 2025, și alți 10.000 de lei de la RCI Leasing luați în 2019 cu scadența în 2022.  De asemenea, familia Dragomir, a luat, în 2019, de la CAR CNE Cernavodă 50.000 de lei, cu scadența tot în anul 2022.
 
În privința veniturilor salariale, Liliana Dragomir, șef Secție la Direcția Regtională de Drumuri și Poduri Constanța - Secția autostrăzi a consemnat un salariu de 73.690 de lei, ce soțul său, angajat al Nuclearelectrica – Sucursala CNE Cernavodă a primit 160611 lei.
 
Ca venituri din alte surse se menționează alocațiile de stat ale celor doi copii.
 
În ultima declarație de interese, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată tot pe 29 aprilie 2022, Liliana Dragomir, șef Secție la Direcția Regtională de Drumuri și Poduri Constanța - Secția autostrăzi, a consemnat că este membru al Sindicatului „Elie Radu“.     
 
În declarația de avere completată la data 10 iunie 2021, Liliana Dragomir sunt consemnate datoriile așa cum au fost precizate mai sus, două autoturisme (Hyundai i20 și Dacia Logan MCV), remorca Humbaur dar și un venit anualt de 53.111 lei, în timp ce soțul său a primit 191.260 de lei de la CNE Cernavodă.  
 
În declarația de interese completată la data de 10 iunie 2021, Liliana Dragomir a consemnat că este membru al Sindicatului „Elie Radu“.     
 
Documentele au fost preluate de pe site-ul oficial al instituției.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Lilianei Dragomir, șef Secție la Direcția Regtională de Drumuri și Poduri Constanța - Secția autostrăzi. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarație de avere
Viorel Cristea, șef secție la Secția de Drumuri Naționale Fetești, a menționat un teren, un apartament, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii