Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:28 02 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Ionel Ciocan, consilier juridic în ARBDD Tulcea, deține un teren agricol, un apartament și un autoturism (documente)

ro

23 Oct, 2021 00:00 973 Marime text


⦁ În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionel Ciocan, având funcţia de consilier juridic la Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea
⦁ Acesta deține un teren de 3.5 ha în comuna Cerna, județul Tulcea și un apartament în municipiul Tulcea
⦁ Consilierul juridic a mai declarat și un autoturism Opel Corsa, fabricat în 20011, dar și două credite la BCR, scadente în 2025, respectiv, 2030, în valoare totală de 238.000 lei


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionel Ciocan, având funcţia de consilier juridic la Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea.
 
Conform declarației de avere completată pe 3 iunie 2021, Ciocan deține un teren de 3.5 ha în comuna Cerna, județul Tulcea și un apartament în municipiul Tulcea.

Consilierul juridic a mai declarat și un autoturism Opel Corsa, fabricat în 20011, dar și două credite la BCR, scadente în 2025, respectiv, 2030, în valoare totală de 238.000 lei.
 
Ca venituri, de la ARBDD a declarat un salariu de 54.700 lei.


În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Ionel Ciocan la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:  

Declarații de avere Theodora Carastoian, consilier la ARBDD Tulcea, e coproprietar la o casă și deține trei maşini (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii