Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Giorgel Pascu, inginer grad IA la ARBDD Tulcea, deține cu familia un teren, un apartament și o mașină (DOCUMENTE)

ro

24 Feb, 2022 00:00 2135 Marime text

 
  • Giorgel Pascu este inginer grad IA la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • În declaraţia de avere depusă în 2021, Giorgel Pascu a înscris un teren, un apartament și un autoturism.
  • Giorgel Pascu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Giorgel Pascu, inginer grad IA la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere, înregistrată pe 3 iunie 2021, Giorgel Pascu a menționat că deține împreună cu familia un teren agricol, un apartament și un autoturism. În suprafață de 5.000 de metri pătrați, terenul agricol este în comuna Boldu, județul Buzău, și a fost dobândit în anul 2002, prin moștenire. Ca titular figurează Giorgel Pascu. Apartamentul are suprafața de 100 de metri pătrați și este în Tulcea, fiind cumpărat prin credit, în 2005. Coproprietari, cu 1 / 2 cotă parte, sunt Giorgel Pascu și soția sa, Daniela Pascu. Prin credit a fost cumpărat și autoturismul, un Volkswagen Jetta, cu an de fabricație 2007.      
 
Angajatul ARBDD Tulcea a înscris în declarația de avere și două credite bancare. Primul, în valoare de 100.000 de franci elvețieni, a fost contractat la Banca Transilvania în anul 2007, fiind scandent în anul 2027. Cel de-al doilea, în valoare de 50.000 de lei, a fost contractat la ING Bank, în 2015, fiind scandent în anul 2020.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Giorgel Pascu a înscris venituri din salarii și din pensii, astfel: salarii - Giorgel Pascu - 48.160 lei (șef birou Mecano-Energetic la ARBDD); Daniela Pascu - 29.515 lei (funcționar public la Consiliul Județean Tulcea); pensie - Giorgel Pascu - 115.728 lei.
 
Nici în declarația de interese depusă în 2021, nici în precedentele două, Giorgel Pascu nu a menționat interese.
 
În celelalte două declarații de avere și de interese, Giorgel Pascu a trecut la capitolul venituri tot câștiguri din salarii și din pensii, astfel: în declarația înregistrată pe 16 iunie 2020 - salarii - Giorgel Pascu - 14.104 lei (șef birou Mecano-Energetic la ARBDD); Daniela Pascu - 25.200 lei (funcționar public la Consiliul Județean Tulcea); pensie - Giorgel Pascu - 110.736 lei; în declarația înregistrată pe 17 octombrie 2019 - Daniela Pascu - 25.200 lei (funcționar public la Consiliul Județean Tulcea); pensie - Giorgel Pascu - 110.736 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Giorgel Pascu.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Florin Papadatu, consilier superior la ARBDD Tulcea, deține două apartamente în coproprietate și o mașină (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii